fbpx

Opvoeden vanuit vertrouwen, zonder schuldgevoel of ruzie. 

Die boze buien, continue strijd, het gevoel dat je altijd aan moet staan.. 

Het is echt wel een uitdaging om een kind met een sterke wil op te voeden. 
Jouw kind is ook leuk en ondernemend, lief en vol enthousiasme. Maar het is ok om te ervaren dat het ook veel van je vraagt en je het gevoel hebt op je tenen te lopen. Je voelt je machteloos en weet niet wat te doen, of je probeert van alles en niets lijkt te werken. 

Het kan ook anders. Geen eindeloze discussies of strijd, maar weer rust in huis. Rust voor jouw kind en voor jou, wat jullie allebei ten goede komt en de basis is voor een gezonde ontwikkeling van jouw kind. 

Daar is wel wat voor nodig. En die taak ligt met name bij ons als ouders (wat ik altijd een fijne gedachte vindt, want dan kunnen we er dus echt iets aan gaan doen). 

Dit online programma: ‘Zelfverzekerd in ouderschap’ zorgt ervoor dat jij weer die vrolijke mama kunt zijn die je zo graag wilt zijn, in plaats van dat je continu aan het overleven bent.  Je weet wat je moet doen om de rust te bewaren in jouw gezin en je leert je kind omgaan met frustraties. Niet vanuit strijd, want dat is ook voor jouw kind erg stressvol, maar vanuit vertrouwen en het écht kunnen begrijpen van jouw kind. 

Dit programma is allesomvattend en bevat mijn 15+ jaar ervaring in mijn eigen praktijk voor opvoedingsondersteuning. De aanpak is gebaseerd op wetenschappelijk bewezen methodieken en onderzoeken. Inmiddels heb ik al honderden gezinnen mogen helpen en ben ik 100% overtuigd dat dit programma een must voor je is, als jij aanloopt tegen discussies, ruzies en dagelijkse strijd, welke je onzeker en gefrustreerd maken. 

'Maar ik heb hier geen tijd voor!'

Waarschijnlijk ben je bang dat je geen tijd hebt voor dit programma. Juist met een kind wat veel van je vraagt.

Ouderschap betekent juist ook dat je zo nu en dan afstand moet nemen van de situatie en na moet denken over hoe het anders kan. Dat vraagt tijd van jou, maar het zorgt er daarna voor dat jij juist veel meer rust en ruimte gaat ervaren. 
Ik snap dit gevoel, en herken het ook als moeder, maar ik weet ook dat we deze verantwoordelijkheid soms moeten nemen als ouder. En even de tijd mogen creeren om daarna op een andere manier met de situatie om te kunnen gaan. 

‘Waarom voelde ik me zo verdrietig en onzeker bij mijn eigen kinderen?! Ik ben zo ontzettend opgelucht dat ik daar nu meer duidelijkheid over heb. Dit programma heeft ervoor gezorgd dat ik weer vertrouwen heb in mezelf als moeder. En ik merk dat mijn kinderen daardoor ook veel beter in hun vel zitten.’
Christel, moeder van Luke (7) en Pip (3)

Lieve Jessica, wat een mooi programma heb je ontwikkeld.Ik herkende veel van je filmpjes vanuit mijzelf en als ik kijk naar mijn vriendinnen, dan denk ik zij ook. Ik heb altijd een fijn gevoel bij jou en dat gevoel straalt ook echt van jou af in de filmpjes. Dankjewel hiervoor.
Lotte, moeder van Kasper (10) en Thomas (8)

Jessica Wesselink-Kleijweg

Jessica Wesselink-Kleijweg

Oprichter Studio Take Care

Jessica heeft sinds 2009 haar eigen praktijk voor opvoedingsondersteuning en begeleidt ouders bij opvoedvragen. Met een achtergrond van orthopedagogiek en speltherapie heeft zij al honderden gezinnen mogen helpen.

Wat kun je verwachten van dit programma?

Het programma bestaat uit 8 lessen met video’s , uitleg, audio’s en een werkboek.

Daarin zorgen wij samen dat: 

  • De grenzen binnen het gezin weer duidelijk zijn, wat zorgt voor rust en harmonie.
  • jij zelf goed weet als moeder op welke manier jij wilt opvoeden.
  • de rust weer terugkomt in jouw gezin.
  • die strijd stopt, waardoor jouw kind zich veilig en geborgen voelt, wat nodig is voor een gezonde ontwikkeling. 
  • jouw kind de stabiele ouder krijgt die hij zo nodig heeft
  • jouw relatie met jouw kind bestaat uit vertrouwen en liefde in plaats van uit strijd.
  • dat eindeloze schuldgevoel nu dan echt einde verhaal is en je gaat vertrouwen op het gevoel dat het goed is wat je doet.  
  • Jij op een constructieve manier leert omgaan met onzekerheid binnen het ouderschap.
  • discussies worden voorkomen.
  • jij je niets meer aantrekt van kritische ouders op het schoolplein of de meningen van familie. 

Via deze deal kost deze investering jou 175 euro (ipv 350 euro), en bespaar je dus ook 175 euro.

 

Mijn enige doel is dat dit programma jou verder helpt. Dus mocht je toch het idee hebben na aankoop dat dit programma niet bij je past, laat het me dan binnen 10 dagen weten en je krijgt je aankoopbedrag terug.