fbpx

 

 80% korting op mijn training: 

‘Grenzen stellen vanuit liefde’

Videocursus
Grenzen stellen vanuit liefde. 

Jouw kind heeft ideeën in zijn hoofd die echt MOETEN gebeuren. En dat is een hele uitdaging voor jou.  Maar eigenlijk word je misschien nog wel verdrietiger van het feit dat je je kind zo ziet worstelen met zichzelf. Want jouw kind heeft een sterke wil, maar is ook heel gevoelig. 

En jij ook. Je zit met dat nare gevoel, als je al drie keer hebt gevraagd of jouw kind mee wil komen en je voelt dat je de grip begint te verliezen. Alles is een strijd. Je kind wil echt niet meewerken en het verhaal eindigt in drammen, schreeuwen en zich verzetten tegen alles wat je vraagt.

Je voelt je boos, gefrustreerd en onzeker. En je weet niet hoe je zorgt dat je kind naar je luistert. Je schaamt je en geeft de schuld aan jezelf. Hoe zorg je nou in hemelsnaam dat je kind gewoon meewerkt?

In deze videotraining gaan we daarmee aan de slag. En dat doen we heel concreet. 5 Video’s waarin we de stappen doorlopen om te zorgen dat die continue strijd stopt. Zodat er weer rust ontstaat. En gezelligheid in huis. Zodat jij niet meer bang bent om het verkeerde te doen, maar dat je weet wat er nodig is om jouw gevoelige en wilskrachtige kind te helpen. 

Om eerlijk te zijn, schaamde ik me best wel als mijn kinderen niet naar mij luisterden. Maar ik wilde ook niet zo’n strenge moeder zijn. Jessica liet me in de video’s zien hoe ik grenzen kan stellen en tegelijkertijd een liefdevolle moeder kan zijn. Die twee dingen gaan dus samen. Ik heb echt veel gehad aan de video’s en na de eerste twee video’s merkte ik al verschil bij mijn kinderen. Dát had ik echt niet verwacht! 

Michelle, moeder van Tris (9) en Daan (6)

Jessica Wesselink-Kleijweg

Jessica Wesselink-Kleijweg

Oprichter Studio Take Care

Jessica heeft sinds 2009 haar eigen praktijk voor opvoedingsondersteuning en begeleidt ouders bij opvoedvragen. Met een achtergrond van orthopedagogiek en speltherapie heeft zij al honderden gezinnen mogen helpen.

 • Jij leert grenzen stellen zonder discussie
  Dus niet 100x vragen en boos worden.
 • 5-delige videotraining met uitleg over waarom jouw kind steeds die strijd aan gaat. 
  (‘Dit heb ik je al 10 keer gevraagd!’)
 • In elke video zitten opdrachten die zorgen voor inzicht in het gedrag van jouw kind, want wat gaat er nu in dat hoofdje om?
 • Oefeningen die zorgen dat je vanuit liefde kunt bijsturen, zonder schreeuwen en dreigen.
  (Wat zeg je wel en wat juist niet om in verbinding te blijven)
 • Je leert waar dit gedrag vandaan komt en wat jouw kind van jou nodig heeft om tot rust te komen. 
 • Voor ouders van kinderen van 2 tot 12 jaar.