fbpx

Videocursus
Liefdevol grenzen stellen. 

Dat nare gevoel, als je al drie keer hebt gevraagd of jouw kind mee wil komen en je voelt dat je de grip begint te verliezen. Je voelt je boos en gefrustreerd en je weet niet hoe je zorgt dat je kind naar je luistert. Je schaamt je tegenover andere ouders. Wat zullen ze wel niet denken? En hoe zorg je nou in hemelsnaam dat je kind gewoon meegaat?

Grenzen stellen kun je echt leren. Met mijn 15+ jaar ervaring als opvoedexpert, weet ik dat het gaat om de juiste overtuiging: als jij gelooft in de grens die je stelt, gelooft jouw kind het ook. Dit geldt voor peuters, maar ook voor pubers. Maar dan moet je natuurlijk wel eerst leren hoe dat werkt. En een handleiding daarover wordt helaas niet meegeleverd bij de geboorte.

No worries! Jij kunt dit ook. Na het volgen van deze video’s weet jij precies hoe je grenzen stelt en ben je in staat om jouw kind rust en geborgenheid te bieden vanuit liefde en duidelijkheid. Einde discussies!

Creëer een fijn moment voor jezelf met een warme kop thee op de bank (pen en papier in de aanslag) en check in bij deze video’s.

Om eerlijk te zijn, schaamde ik me best wel als mijn kinderen niet naar mij luisterden. Maar ik wilde ook niet zo’n strenge moeder zijn. Jessica liet me in de video’s zien hoe ik grenzen kan stellen en tegelijkertijd een liefdevolle moeder kan zijn. Die twee dingen gaan dus samen. Ik heb echt veel gehad aan de video’s en na de eerste twee video’s merkte ik al verschil bij mijn kinderen. Dát had ik echt niet verwacht! 

Michelle, moeder van Tris (9) en Daan (6)

Jessica Wesselink-Kleijweg

Jessica Wesselink-Kleijweg

Oprichter Studio Take Care

Jessica heeft sinds 2009 haar eigen praktijk voor opvoedingsondersteuning en begeleidt ouders bij opvoedvragen. Met een achtergrond van orthopedagogiek en speltherapie heeft zij al honderden gezinnen mogen helpen.

Complete videotraining met:

  • 5-delige videotraining met uitleg, tips, herkenbare situaties en handvatten: alles over het stellen van grenzen. 
  • Opdrachten, zodat jij kan oefenen met de kennis die je opdoet. 
  • Oefeningen die zorgen voor rust en harmonie in het gezin. 
  • Dé tool voor inzicht, rust en zelfvertrouwen bij jou. Jij weet wat je moet doen. 
  • Voor ouders van kinderen van 2 tot 12 jaar.