fbpx

Het is gelukt! Check je mail (en je spam) om direct aan de slag te gaan.

Jij kunt je kind helpen om de  boze buien te voorkomen!

 70% korting op mijn training: 

‘Grenzen stellen vanuit liefde’


Videocursus
Liefdevol grenzen stellen. 

Het is onwijs fijn als jij leert goed om te gaan met de boze buien van jouw kind. Maar nog fijner is het als je weet hoe je je kind kunt helpen om die boze buien te voorkomen.

Dat nare gevoel, als je al drie keer hebt gevraagd of jouw kind mee wil komen en je voelt dat je de grip begint te verliezen. Je kind wil echt niet meewerken en het verhaal eindigt in drammen, schreeuwen en zich verzetten tegen alles wat je vraagt.

Je voelt je boos en gefrustreerd en je weet niet hoe je zorgt dat je kind naar je luistert. Je schaamt je en geeft de schuld aan jezelf. Hoe zorg je nou in hemelsnaam dat je kind gewoon meewerkt?

De basis van rust en harmonie in huis, is dat jouw kind duidelijk weet wat er van hem verwacht wordt. En dat jij weet hoe je duidelijke grenzen overbrengt en hanteert.

Grenzen stellen kun je echt leren. Met mijn 15+ jaar ervaring als opvoedexpert, weet ik dat het gaat om de juiste overtuiging: als jij gelooft in de grens die je stelt, gelooft jouw kind het ook. Dit geldt voor peuters, maar ook voor pubers. Maar dan moet je natuurlijk wel eerst leren hoe dat werkt. En een handleiding daarover wordt helaas niet meegeleverd bij de geboorte.

No worries! Jij kunt dit ook. Na het volgen van deze video’s weet jij precies hoe je grenzen stelt en ben je in staat om jouw kind rust en geborgenheid te bieden vanuit liefde en duidelijkheid. Einde discussies!

Creëer een fijn moment voor jezelf met een warme kop thee op de bank en doe mee met deze fijne cursus. 

Om eerlijk te zijn, schaamde ik me best wel als mijn kinderen niet naar mij luisterden. Maar ik wilde ook niet zo’n strenge moeder zijn. Jessica liet me in de video’s zien hoe ik grenzen kan stellen en tegelijkertijd een liefdevolle moeder kan zijn. Die twee dingen gaan dus samen. Ik heb echt veel gehad aan de video’s en na de eerste twee video’s merkte ik al verschil bij mijn kinderen. Dát had ik echt niet verwacht! 

Michelle, moeder van Tris (9) en Daan (6)

Jessica Wesselink-Kleijweg

Jessica Wesselink-Kleijweg

Oprichter Studio Take Care

Jessica heeft sinds 2009 haar eigen praktijk voor opvoedingsondersteuning en begeleidt ouders bij opvoedvragen. Met een achtergrond van orthopedagogiek en speltherapie heeft zij al honderden gezinnen mogen helpen.

Complete 5-delige videotraining met uitleg, tips, herkenbare situaties en handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Voor ouders van boze kinderen. 

  • Alles over wat jij kunt doen om boze buien te voorkomen door het stellen van grenzen. 
  • Tips om te zorgen dat je daarbij in verbinding blijft met jouw kind, wat een gezonde hechting ondersteunt.
  • Je ervaart weer samenwerking en liefdevol contact met jouw kind in plaats van die eeuwige strijd.  
  • Er ontstaat weer rust en harmonie in het gezin. 
  • Dé tool voor inzicht, rust en zelfvertrouwen bij jou. Jij weet wat je moet doen. 
  • Voor ouders van kinderen van 2 tot 10 jaar.