fbpx

Compleet Programma

Zelfverzekerd in Ouderschap

Je zoekt steeds naar informatie over ouderschap en opvoeding. Omdat je gewoon heel graag wilt weten hoe dat nou werkt. Je vraagt je af of je wel het goede doet. Het lijkt niet te lukken. Je wilt je kinderen het beste geven, maar je merkt dat je niet de ouder kunt zijn die je zo graag wilt zijn.  Met enige regelmaat staat het hele huis op stelten en zijn de kinderen boos, of gillen de boel bij elkaar. En voor je het weet sta je ook te schreeuwen. Je bent uitgeput. Dit was niet hoe je het je had voorgesteld. Waarom lukt het nou niet? Bij anderen lukt het toch ook? 

Herkenbaar?
Jij bent zeker niet de enige. In de 15 jaar dat ik werk als kindertherapeut en opvoedexpert heb ik honderden ouders mogen begeleiden in het proces naar meer zelfvertrouwen. Want dat opvoeden is ook gewoonweg niet makkelijk. En met regelmaat raak je het contact met jezelf en je kinderen daarin kwijt. Ik weet vanuit mijn jarenlange ervaring en ook als moeder dat dit moeilijk is, en frustrerend, en dat je het gevoel kunt krijgen dat je geen goede moeder bent. Maar hé, dat ben je dus wel. Je hebt het alleen nodig dat je je zelfvertrouwen weer opbouwt. 


Wat wil je wel:
Je verlangt naar meer rust in het gezin. Het gevoel dat het gezin draait, lekker loopt, dingen ‘smooth’ gaan. Dat de combinatie met werk en gezin goed te organiseren is. Dat je van daaruit kunt genieten van het ouderschap en weer plezier en lol ervaart met je kinderen. In plaats van het gevoel te hebben dat je alleen maar aan het overleven bent.

Het programma Zelfverzekerd in Ouderschap zorgt ervoor dat:

  • Jij je kinderen precies kunt bieden wat jouw kinderen nodig hebben.

  • Je niets meer aantrekt van kritische blikken van familie of andere ouders.

  • Je kinderen op jou kunnen bouwen, omdat ze voelen dat jij stevig staat. 

  • Jij kiest hoe jij je kinderen laat opgroeien.

  • Er vertrouwen is bij jou in je aanpak waardoor je veiligheid en geborgenheid kunt bieden aan je kinderen.

Middels video’s, audio’s, uitleg en een werkboek ga jij jezelf en jouw kinderen beter begrijpen.
Hallo zelfverzekerde mama!

‘Waarom voelde ik me zo verdrietig en onzeker bij mijn eigen kinderen?! Ik ben zo ontzettend opgelucht dat ik daar nu meer duidelijkheid over heb. Dit programma heeft ervoor gezorgd dat ik weer vertrouwen heb in mezelf als moeder. En ik merk dat mijn kinderen daardoor ook beter in hun vel zitten.’

Christel, moeder van Luke (7) en Pip (3)