fbpx
Selecteer een pagina

Training – Jij kunt omgaan met de boosheid van jouw kind.

Ok, dat is dus echt niet makkelijk. Je kind ligt te gillen op de grond op het schoolplein en jij staat ernaast. Je voelt je onzeker en rot. Je weet niet wat je nu moet doen en ondertussen ben je je heel erg bewust van wat de ouders om je heen van je zullen denken. Jij zou dit toch moeten kunnen regelen? Jij zou toch moeten kunnen zorgen dat je kind weer rustig wordt

Ik snap dat je je rot voelt. Het is ook echt niet fijn om te ervaren dat je de controle niet hebt en dat ook nog in het zicht van andere ouders. Het goede nieuws is, dat jij niet de enige bent en dat er manieren zijn om je hier weer zekerder in te voelen. Vanuit de ervaring binnen mijn eigen praktijk voor kindertherapie en opvoedingsondersteuning, én als mama, weet ik dat we hier allemaal mee worstelen. Dat we allemaal te maken hebben met uitdagingen in het ouderschap en gevoelens van onzekerheid. Maar.. daar kunnen we wat aan doen!

Natuurlijk wil jij je kind begrijpen. En wil jij je zelfverzekerd voelen wanneer jouw kind uitdagend gedrag laat zien. En hoe fijn is het als je weet wat je op zo’n moment moet doen. Met dit E-Book, kun jij binnen een week weer grip krijgen op de boosheid van jouw kind. Je krijgt meer inzicht wat er bij jouw kind gebeurt als hij/zij boos is. Je leert dit gedrag beter te begrijpen en je leert ermee om te gaan. Het programma zorgt ervoor dat jij je weer zelfverzekerd voelt en weet hoe je de controle weer terugkrijgt. Wedden dat jij een stuk rustiger op dat schoolplein staat!

Ik vind het als ouder fijn om te lezen dat we als ouders onhaalbare verantwoordelijkheden op ons nemen.
Het werkt ontschuldigend en bemoedigend op mij als ik lees dat het geluk van onze kinderen niet volledig door ons te bewerkstelligen is maar dat je wel handvatten geeft om kinderen bij te staan in de emoties die zij in dit leven gaan ervaren. Ik vind het sterk dat ik leer te kijken naar de boosheid van mijn kind en hierop te reflecteren om het vervolgens beter te kunnen begrijpen. De antwoorden zijn makkelijk te geven, dat maakt dat je snel door kunt en dit vind ik fijn!
Suzanne, moeder van Bes (8) en Jack (5)

Gelieve onderstaande velden in te vullen. We hebben deze informatie nodig om je account automatisch aan te maken.

Account- en factuurgegevens

Je bestelling

Training Omgaan met Boosheid – 24 euro
€ 24,-