fbpx

GRATIS Masterclass

In drie stappen af van onzekerheid en schuldgevoelens in het moederschap.

Je twijfelt over je aanpak. Je twijfelt over jezelf. Je twijfelt of je wel die moeder bent die jouw kind zo nodig heeft.
Je had je voorgenomen liefdevol en rustig te blijven als jouw kind zich dwars zou gedragen. Maar niets is minder waar. Je verliest je geduld en staat te schreeuwen. Dit is echt niet hoe jij het had bedacht. En dan dat gevoel daarna.. 

 Je voelt je tekort schieten als moeder. Je had je dit zo anders voorgesteld! Je hebt een goede baan en je hebt je leven echt wel op orde. Je weet hoe je je leven wilt leiden, maar dat moederschap…. 

 Dit kan echt anders. Het moederschap is pittig en je staat voor uitdagingen. Maar je mag echt weer in jezelf gaan geloven. Omdat dat veel fijner is voor jou, maar ook omdat dat veel fijner is voor jouw kind. Want jouw kind reageert heel duidelijk op jouw onzekerheid. En zijn gedrag wordt daardoor alleen maar uitdagender. Je komt in een vicieuze cirkel, dat is duidelijk. Maar hoe kom je hier weer uit? 

Met mijn ruim 15 jaar als opvoedexpert heb ik al honderden moeders mogen helpen om af te komen van die schuldgevoelens. Met het resultaat dat je als mama beter in je vel zit, je veel minder stress ervaart en weer geniet van het moederschap. Maar ook, en dat is misschien wel belangrijker: jouw kind komt beter in zijn vel te zitten, de discussies en strijd zijn verleden tijd en de verbinding met jouw kind verbetert zodanig dat hij echt op jouw gaat vertrouwen. 

Je ontdekt in deze masterclass:

  • Waarom zoveel moeders last hebben van schuldgevoelens en onzekerheid in het moederschap.
  • Op welke manier deze nare gevoelens van invloed zijn op jouw manier van opvoeden
  • Welke link er is tussen jouw onzekerheid en kinderen die niet gaan slapen, een strijd voeren om het eten of weigeren hun jas aan te trekken als je het vraagt. 
  • De succesformule om de regie in het moederschap weer terug te pakken, op de manier die voor jou goed voelt. 
  • Hoe je zorgt dat je die moeder wordt waarvan je kinderen later zeggen: ‘Mijn moeder was een sterke moeder die er echt voor mij was.’
  • En hoe je je echt niets meer aantrekt van scheve blikken of meningen van anderen over jouw moederschap.  
Jessica Wesselink-Kleijweg

Jessica Wesselink-Kleijweg

Oprichter Studio Take Care

Jessica heeft sinds 2009 haar eigen praktijk voor opvoedingsondersteuning en begeleidt ouders bij opvoedvragen. Met een achtergrond van orthopedagogiek en speltherapie heeft zij al honderden gezinnen mogen helpen.
Jessica is gespecialiseerd in dynamieken tussen ouder en kind en heeft verschillende methoden ontwikkeld voor bewuste moeders, met als doel om weer meer rust, geluk en harmonie te kunnen ervaren binnen het gezin.
Jessica is zelf moeder van drie dochters.