fbpx

GRATIS Masterclass

In 3 stappen grip op de sterke wil van jouw kind!

Duur is ongeveer 60 minuten

Lukt het toch niet er live bij te zijn? Een Replay wordt achteraf naar je toegestuurd. 

Deze masterclass is voor jou als jij ervaart dat:

 

  • Jouw kind een sterke eigen wil heeft en precies wil doen wat hij in zijn hoofd heeft.
  • Dat tandenpoetsen, eten of slapen steeds weer een uitdaging zijn
  • Jouw kind je niet serieus neemt en alleen maar harder gaat schreeuwen als jij een grens aangeeft.
  • Je voelt dat je onzeker wordt omdat je geen idee meer hebt wat kan werken. (En je daardoor dingen doet als moeder waar je eigenlijk niet achterstaat…)
  • Je je afvraagt wat er in het hoofd van jouw kind omgaat. 
  • Het negatieve gedrag van jouw kind steeds meer aandacht krijgt en jij doodmoe bent van het geruzie in huis. 
  • Je heel hard aan het werk bent en je afvraagt of er niet een andere manier is, want dit wil je niet meer. 

‘Dankjewel Jessica voor de waardevolle masterclass! Ik heb er zoveel aan om te merken dat mijn struggles zo herkenbaar zijn bij veel moeders en dat er gewoon oplossingen zijn om te zorgen dat het weer gezellig wordt thuis. Dat heeft me echt opgelucht. Jouw uitleg heeft me veel inzicht gegeven hoe ik dit aan kan gaan pakken. Je hebt me ontzettend goed geholpen!’

Sophie, moeder van Lisa (8)

Je kind is niet van plan naar je te luisteren.


Er wordt een totaal eigen plan getrokken. Niets lijkt te helpen om dit te veranderen.. 

Je had je voorgenomen liefdevol en rustig te blijven als jouw kind zich dwars zou gedragen. Maar niets is minder waar. Je verliest je geduld en staat te schreeuwen. Dit is echt niet hoe jij het had bedacht. En dan dat schuldgevoel daarna.. 

Je kind wil alles zelf bepalen en terwijl je hem ziet struggelen met het aantrekken van zijn schoenen wil je hem helpen. Maar juist dat maakt hem boos. Dat was niet jouw bedoeling! Maar het hem zelf laten doen en zien dat hij zo gefrustreerd raakt wil je ook liever voorkomen. Hoe kan het dat  je je eigen kind niet begrijpt en geen hebt hoe je hem/haar kan helpen?

 Dit kan echt anders. Het moederschap is pittig en je staat voor uitdagingen. Zeker als jouw kind een flink temperament heeft en een sterke eigen wil. En dan is hij/zij ook nog eens heel gevoelig. Het gedrag van jouw kind kan je wanhopig maken, en je probeert rustig te blijven. Maar dat lukt niet altijd. En omdat je kind zo gevoelig is, raakt hij nog meer van slag van jouw boosheid.  Je komt met je kind in een vicieuze cirkel, dat is duidelijk. Maar hoe kom je hier weer uit? 

Met mijn ruim 15 jaar als opvoedexpert heb ik al honderden moeders mogen helpen om weer grip te krijgen op het gedrag van hun kind. Voor jou als moeder is het belangrijk dat je voelt dat je weer in control bent, maar voor jouw kind is dat ook ontzettend nodig. Het feit dat jij als mama beter in je vel zit, je veel minder stress ervaart en weer geniet van het moederschap en je zeker bent over hoe je dit moet aanpakken, heeft direct effect op jouw kind : hij komt beter in zijn vel te zitten, de discussies en strijd zijn verleden tijd en er komt weer rust in jouw gezin.  

In deze GRATIS masterclass, ontdek jij:

❤️ De succesformule die zorgt dat je kind weer naar je gaat luisteren

❤️ Wat de 3 grootste valkuilen zijn bij het opvoeden van kinderen met een sterke wil.

❤️ De methode waardoor jij de regels weer gaat bepalen in huis in plaats van jouw kind.

❤️De manier waarop je zonder discussies de deur uit kan

❤️ Hoe je vooral weer gaat genieten van jouw temperamentvolle kind en jouw kind van jou. 

❤️ Op welke manier je vanuit liefde en verbinding je kind bij kunt sturen.

❤️ Je leert de geheimen van uitgebalanceerde en rustige moeders (hoe DOEN ze dat?)

❤️En hoe je dat allemaal doet ZONDER te straffen (dat is namelijk niet nodig..en niet helpend..)

 

Na inschrijving ontvang je binnen 5 minuten alle info op je e-mailadres. Heb je niets ontvangen?  Check dan even je spam!

Jessica Wesselink-Kleijweg

Jessica Wesselink-Kleijweg

Oprichter Studio Take Care

Jessica heeft sinds 2009 haar eigen praktijk voor opvoedingsondersteuning en begeleidt ouders bij opvoedvragen. Met een achtergrond van orthopedagogiek en kindertherapie heeft zij al honderden gezinnen mogen helpen.
Jessica is gespecialiseerd in dynamieken tussen ouder en kind en heeft verschillende succesvolle methoden ontwikkeld voor bewuste moeders, met als doel om weer meer rust, geluk en harmonie te kunnen ervaren binnen het gezin.
Jessica is zelf moeder van drie dochters.

In deze gratis masterclass ga ik jou helpen om weer te genieten van het moederschap. Want als jij durft te vertrouwen op jezelf, gelooft in wat je doet, wordt het moederschap leuker en makkelijker. En niemand kent jouw kind beter dan jijzelf. Dus je mag ook echt leren vertrouwen op jezelf. En het is niet gek dat je dat vertrouwen even kwijt bent, met een kind wat je veel uitdaagt en zijn eigen plan trekt. Maar daar gaan we wat aan doen. Want dat is precies wat jouw kind van jou nodig heeft.

Wow, jouw kennis en knowhow! Je weet echt waar je het over hebt. Hier had ik dus echt wat aan!

Sanne