fbpx

Blije mama, Blije kinderen

Jouw Eigenwijze Unieke Opvoedmethode

Je vraagt je af of je het wel goed doet. Waarom luistert je kind niet als je iets vraagt? Pak jij het verkeerd aan? Wat gaat er in dat hoofdje om? Je wilt je kind zo graag begrijpen, want misschien heeft hij wel iets anders nodig van je dan je nu geeft. Je probeert je grenzen aan te geven, maar het levert alleen maar strijd op. En dat maakt jou dan weer onzeker. Het kan je een machteloos gevoel geven en soms voel je je ook ronduit kwaad. Waardoor je schreeuwt tegen je kind of hem stevig vastpakt. Daarna voel je je schuldig. En je kind is er ook niet beter door gaan luisteren. Je komt terecht in een negatieve spiraal. Maar hoe kom je hier weer uit?

Weet je, jij bent niet de enige. En je bent niet gek. Er is niks mis met jou! Het moederschap is gewoon een uitdaging, en je hoeft het niet alleen te doen!

Dit programma is voor jou:

✅  Als jij echt genoeg hebt van het feit dat je kinderen niet naar je luisteren en continu de grenzen opzoeken en je al heel wat trucs hebt uitgehaald om hier iets aan te doen.

 ✅  Als je er klaar voor bent om eerlijk naar jezelf te kijken, je eigen gedrag, gevoelens, onzekerheden en twijfels. En als je voelt dat je ervoor wilt gaan om in de kern aan het probleem te werken en de dynamiek in jouw gezin te verbeteren. 

✅ Als je blijvende veranderingen wilt in het gedrag van jouw kind, welke nu, maar ook in zijn groei naar volwassenheid een stevige basis leggen voor een gezonde ontwikkeling, een gevoel van veiligheid en een gezond zelfvertrouwen. 

✅ Als je toe wilt groeien naar harmonie en rust in je gezin, en vanuit wijsheid en kennis over het gedrag van jouw kind wilt reageren als moeder. 

✅ Als je je beseft dat het kopen van dit programma niet betekent dat je gefaald heb als moeder. En dat je weet dat het juist super sterk is, dat je hulp zoekt om de situatie te verbeteren en het fijner te maken voor jou en voor jouw kind(eren) in het gezin. 

✅ Als je toe wilt naar een rustige en liefdevolle start van de dag, in plaats van vol stress, negatieve emoties en frustratie je dag met jouw kids te beginnen. 

Ik heb sinds 15 jaar mijn eigen praktijk voor opvoedingsondersteuning en ik zie moeders met deze gevoelens dagelijks in mijn praktijk. Want dat opvoeden is ook gewoonweg niet makkelijk. En met regelmaat raak je het contact met jezelf en je kinderen daarin kwijt. Ik weet vanuit mijn jarenlange ervaring en ook als moeder dat dit moeilijk is, en frustrerend, en dat je het gevoel kunt krijgen dat je geen goede moeder bent. Maar hé, dat ben je dus wel. Het is logisch dat je gaat twijfelen aan jezelf als je kinderen over grenzen gaan en niet naar je luisteren, en als je steeds strijd ervaart. Maar juist die onzekerheid maakt dat je kind zich nog uitdagender gaat gedragen. Daar gaan we wat aan doen. Het is nu zaak dat je de tools krijgt om uit deze dynamiek te komen!


Je verlangt naar meer rust in het gezin.
 Dat je kinderen meebewegen, naar je luisteren en grenzen accepteren. Dat er samenwerking is in plaats van dat alles voelt als een strijd. Je wilt dat het gezellig is, zonder ruzie of geschreeuw. Je wilt voelen dat jij geeft wat jouw kind nodig heeft. Dat je hem/haar echt goed begrijpt. En doordat jij goed aan kunt sluiten bij jouw kind, kan jouw kind op jou bouwen en schiet hij/zij niet meteen in de weerstand. Je hoeft je daardoor ook niet meer onzeker te voelen. Want het verloopt thuis weer soepel. Je hebt het gevoel grip te hebben op jezelf en je gezin.

In mijn complete programma ‘Blije mama, Blije kinderen, jouw eigenwijze unieke opvoedmethode’, gaan we samen de handleiding schrijven die nu nog niet bestaat. Hij gaat namelijk specifiek over jou en jouw kind. Wie ben jij als moeder en wat heeft jouw kind van jou nodig. Hoe zorg jij dat je weer in verbinding komt met jouw kind, waardoor jouw kind met jou mee WIL gaan bewegen. In plaats van dat je dat probeert af te dwingen. 

In het programma zorgen we er samen voor dat jij: 

❤️ De moeder wordt die rust, veiligheid en stabiliteit aan je kind kunt geven, waardoor jouw kind tot rust komt en hij met je mee gaat     bewegen. 

❤️ Precies weet wat jouw stresstriggers zijn en wanneer jouw stress invloed heeft op jouw gezin.

❤️ Wat je kunt doen om deze stress te reguleren en in plaats van het af te reageren op je kind.

❤️ Gaat begrijpen op welke manier jouw kind jouw gedrag spiegelt en hoe je hier invloed op krijgt. 

❤️  Het gedrag van jouw kind gaat begrijpen en precies weet wat hij/zij nodig heeft.

❤️ Door jouw hervonden zelfvertrouwen de regie in het moederschap weer terugpakt en de kinderen weer met jou gaan meebewegen in plaats van continu in de weerstand te schieten.

❤️ Afkomt van het gevoel tekort te schieten of te falen, en juist de verbinding weer aangaat met jezelf.

❤️ De verbinding daardoor weer aan kan gaan met jouw kind, waardoor er rust ontstaat, je met je kind kunt gaan samenwerken en jouw kind ervaart dat hij op je kan bouwen. 

❤️ Alle tools in handen hebt om te zorgen dat jouw kind luistert, jouw grenzen kent en accepteert, je niet uitlacht en rustig met je meegaat als jij dat vraagt. En dat zonder te dreigen of te straffen.

 

Jessica Wesselink-Kleijweg

Jessica Wesselink-Kleijweg

Kindertherapeut en Opvoedexpert

Jessica heeft sinds 2009 haar eigen praktijk voor kindertherapie en opvoedingsondersteuning. Met een achtergrond van orthopedagogiek en kindertherapie heeft ze al honderden gezinnen mogen helpen. Jarenlang in de praktijk en sinds 2023 ook online met Studio Take Care. 
Jessica heeft verschillende succesvolle methoden ontwikkeld, om dynamieken binnen het gezin aan te pakken en ouders te helpen de regie weer te nemen binnen hun gezin. Hierdoor ontstaat rust en vertrouwen bij ouders wat voor grote veranderingen zorgt in het gedrag van hun kinderen.

De methode Blije mama, blije kinderen wordt al jaren succesvol ingezet in de 1 op 1 trajecten. Jessica heeft deze methode door-ontwikkeld naar een online programma, zodat ouders hier laagdrempelig en zelfstandig mee aan de slag kunnen. Zonder wachtlijst of hoge kosten. Met het doel zoveel mogelijk moeders te helpen om de kern van het probleem zelf aan te kunnen pakken. 

 

‘Waarom voelde ik me zo verdrietig en onzeker bij mijn eigen kinderen?! Ik ben zo ontzettend opgelucht dat ik daar nu meer duidelijkheid over heb. Dit programma heeft ervoor gezorgd dat ik weer vertrouwen heb in mezelf als moeder. En ik merk dat mijn kinderen daardoor ook veel beter in hun vel zitten. Ik kan mijn kinderen veel beter aansturen en ondersteunen, juist omdat ik me sterker voel in mijn moederschap.’

Christel, moeder van Luke (7) en Pip (3)

‘Jessica, wat een mooi programma heb je ontwikkeld.Ik herkende veel van je filmpjes vanuit mijzelf en als ik kijk naar mijn vriendinnen, dan denk ik zij ook. Ik heb altijd een fijn gevoel bij jou en dat gevoel straalt ook echt van jou af in de filmpjes. Dankjewel hiervoor.’

Lotte, moeder van Kasper (10) en Thomas (6)

FAQ

Hoe lang houd ik toegang tot dit programma?
Je houdt je levenslang toegang. Ik wil dat jij de ruimte en tijd voelt om dit programma in jouw eigen tempo te volgen en dat je ook de kans hebt om het eventueel een keer opnieuw te volgen.

Hoeveel tijd kost het programma mij?
Het kost je 30 minuten per les en er zitten 11 lessen in het programma. Je kunt een les per week doen, of alle lessen achter elkaar plakken. Dat is echt helemaal aan jou.

Kan ik ook vragen aan jou stellen in het programma? 
Het programma is zo ontworpen dat jij het helemaal zelf kunt volgen, maar als je ergens niet uitkomt of je loopt vast in je aanpak met jouw kind, mag je me altijd een mail sturen. We kijken dan samen, wat je nodig hebt om hier een stap in te kunnen zetten.

Is het ook voor mij als mijn kind echt drukker is dan gemiddeld? 
Ja, zeker. Hoe jouw kind zich ook gedraagt en voor welke uitdagingen jij ook staat: jouw kind kan alleen maar groeien en zijn gedrag veranderen vanuit een goede verbinding met jou. Dit programma zorgt ervoor dat jij weer in verbinding komt met jezelf en jouw kind. Om vervolgens de tools te krijgen om je kind te helpen in lastige situaties zoals niet luisteren, niet eten, niet slapen of het leren omgaan met grenzen.

Mocht er bij jouw kind sprake zijn van een diagnose ADHD of Autisme en je zoekt tools om hier zo goed mogelijk mee om te gaan, neem dan even contact met mij op. Dan bespreken we jouw specifieke situatie samen en kijken welke vorm van begeleiding het beste bij jou en jouw kind past. Dit kan het programma zijn of het programma in combinatie met 1 op 1 begeleiding. 

Wat als het programma toch niet bij me blijkt te passen?
Ik wil dat jij goed geholpen wordt. Dus als na aankoop toch blijkt dat het programma onvoldoende bij jou aansluit, laat het me dan weten binnen 14 dagen. Dan krijg jij gewoon je geld terug!